Figurina Papo - Dinozaur Velociraptor cu pene
  • Figurina Papo - Dinozaur Velociraptor cu pene

Papo Figurina - Dinozaur Velociraptor cu pene

123,80 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Velociraptor cu pene

Jucaria Velociraptor cu pene este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Velociraptor cu pene poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Dinozaurii au fost animale vertebrate care au stapanit pamantul acum sute de milioane de ani. Acestia au disparut din cauza unei serii de evenimente catastrofale cum ar fi schimbarea climei si lovirea Pamantului de un meteorit. Velociraptorul a fost printe cei mai inteligenti si rapizi dinozauri. Acesta avea dimensiuni mici comparativ cu ceilalti dinozauri, ajungand pana la 2 m inaltime si o greutate de 15 kg. Picioarele lungi si greutatea scazuta au facilitat rapiditatea acestui animal, fiind capabil sa ajunga pana la 60 de km pe ora.

Aceasta figurina are mandibula mobila.

Dimensiune: 18.00 cm x 6.60 cm x 11.00 cm (Lxlxh)

Varsta 3+

Jucaria nu contine substante toxice.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva. Aceasta jucarie face parte din colectia animalelor preistorice.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa:

- toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate;

- produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P55055

Informatii

Producator
Papo
Dimensiuni
18.00 cm x 6.60 cm x 11.00 cm (Lxlxh)

Referinta specifica

Din aceeasi categorie