Costul livrarii este de 19 lei (tariful include TVA).

Acest tarif face referire la o livrare standard, care nu implica kilometri suplimentari pentru adrese de livrare, situate intr-un numar redus de localitati din mediul rural.

Onoram comenzi in orice localitate din Romania.
Ne rezervam dreptul ca pentru unele localitati din mediul rural, pentru care firma de curierat solicita o taxa suplimentara pentru kilometri aditionali, sa refuzam livrarea daca valoarea transportului afecteaza costul total al comenzii pana sub limita rentabilitatii. Acea comanda poate fi onorata totusi daca respectivul client agreeaza sa ridice coletul de la cel mai apropiat sediu Fan Curier de localitatea sa, sa ne ofere o alta adresa de livrare, sau sa achite costul suplimentar de transport, a carui valoare i-o vom comunica in momentul confirmarii comenzii.

Pentru lista localitatilor fara kilometri suplimentari, click aici. Daca localitatea dumneavoastra nu se afla listata, cel mai probabil curierul va solicita o taxa suplimentara ce va fi comunicata telefonic.

Nu livram comenzi in afara teritoriului Romaniei.

Livrarile se efectueaza numai prin curier. Nu exista posibilitatea ridicarii de la sediu decat in situatii exceptionale.

Pentru comenzile primite pana la orele 15.00, in zile lucratoare, produsele se expediaza in aceeasi zi si ajung la destinatie in ziua urmatoare.
Pentru comenzile primite dupa orele 15.00, produsele se expediaza in urmatoarea zi lucratoare.
Comenzile primite in weekend se proceseaza luni.

Pentru marea majoritate a comenzilor, timpul de livrare este de 24h din momentul expedierii produselor. Exista unele exceptii de localitati din mediul rural pentru care timpul de livrare se poate prelungi cu 24h.

Pot exista situatii exceptionale pentru care termenul de livrare se poate prelungi. In aceste situatii, vei fi informat in cel mai scurt timp.

Comenzile se expediaza prin serviciul de curierat rapid.

Pentru coletele voluminoase sau cu greutate mare, te rugam sa asiguri ajutor la descarcare si transportul coletului din masina de curierat pana in locuinta ta.