De ce Mansarda Copiilor? Pentru ca mansarda este locul in care se spun povesti, locul special, diferit de restul casei, in care se poate crea un univers magic, iar creativitatea prinde aripi. Este locul mai aproape de cer si de stele, unde imaginatia este mai libera sa creeze visuri pentru un viitor frumos.

Mansarda Copiilor a luat nastere din initiativa unor copii mari, care nu au uitat ca jocul ne ajuta sa fim  tineri si creativi, indiferent de varsta din buletin.

Stim cat de importante sunt jucariile pentru dezvoltarea copiilor, inca de la cele mai mici varste. De aceea, iti oferim o vasta gama de jucarii cu dublu rol: sa-i distreze pe micuti si sa-i ajute spre o dezvoltare armonioasa si echilibrata.

Mai stim si ca meseria de parinte nu vine niciodata cu o fisa de post si ca provocarile sunt nenumarate. De aceea, iti stam oricand la dispozitie cu produse si detalii menite sa iti usureze sarcina de a fi parinte si sa iti ofere mai mult timp petrecut cu copilul tau.

Te invitam sa descoperi peste 15,000 de articole: jucarii, jocuri, LEGO, puzzle-uri, seturi creative, ghiozdane si rechizite pentru scoala si gradinita, carucioare, scaune auto si de masa, leagane si balansoare, puericultura, tot ce ai nevoie pentru ingrijirea copilului, hainute si incaltaminte, instrumente muzicale, mobilier si accesorii pentru camera copilului, articole pentru petreceri, articole sportive - atat pentru copii, cat si pentru parinti, articole pentru calatorii si drumetii.

Daca iti place ce vezi, te invitam sa ramai aproape pentru ca suntem in continua crestere si vom veni cu si mai multe noutati si promotii pentru tine si copilul tau!