Figurina Papo - Mini Pteranodon
  • Figurina Papo - Mini Pteranodon

Papo Figurina - Mini Pteranodon

28,62 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Mini Pteranodon

Figurina Papo - Mini Pteranodon este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Figurina Papo - Mini Pteranodon este pictata manual si poate completa cu succes colectia ta de dinozauri intr-un mod spectaculos.

Din surse externe, aflam ca Pteranodon este o reptila zburatoare, fosila din ordinul pterozaurienilor, cu aripi foarte mari.

Acesta figurina poate constitui o jucarie pentru copii, dar si o adevarata piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Nota: Nu contine substante toxice. Fiecare produs este pictat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

jf_P55047

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie