Figurina Papo - Dinozaur Baryonyx
  • Figurina Papo - Dinozaur Baryonyx

Papo Figurina - Dinozaur Baryonyx

218,21 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Dinozaur Baryonyx (mare)

Jucaria Dinozaur Baryonyx este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Baryonyx poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Aceasta figurina are mandibula mobila.

Dinoazaurii au fost animale vertebrate care au stapanit pamantul acum sute de milioane de ani. Acestia au disparut din cauza unei serii de evenimente catastrofale cum ar fi schimbarea climei si lovirea Pamantului de un meteorit. Baryonyx a fost un dinozaur piscivor, avand 3 gheare uriase de peste 30 de cm si un bot lung perfect adaptat pentru vanatoarea in apa. Acesta avea 10 metri inaltime si o greutate de peste 1.2 tone.

Dimensiune : 13.10 cm x 33.00 cm x 16.80 cm (Lxlxh)

Varsta: +3 ani

Jucaria nu contine substante toxice.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva. Aceasta jucarie face parte din colectia animalelor preistorice.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa:

- toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate;

- produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P55054

Informatii

Producator
Papo
Dimensiuni
13.10 cm x 33.00 cm x 16.80 cm (Lxlxh)

Referinta specifica

Din aceeasi categorie