Figurina Papo - Dinozaur smilodon 17
  • Figurina Papo - Dinozaur smilodon 17

Papo Figurina - Dinozaur smilodon 17

97,20 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Dinozaur smilodon

Jucaria Smilodon este o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia animalului preistoric, in cele mai mici detalii.

Figurina Smilodon este o jucarie educationala, de inalta calitate, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Smilodon (cunoscut in mod eronat si ca tigrul cu dinti sabie) a fost o specie de felina cu colti de tip pumnal. A trait cu 1,6 milioane - 10.000 de ani in urma, pe teritoriul Americii de Nord.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Asemeni tuturor figurinelor Papo, Smilodon face parte din colectia de figurine preistorice. este pictat manual, vopselurile folosite respecta standardele europene de siguranta ceea ce conduce la o calitate inalta a produsului si reda incredibil, pana la cele mai mici detalii modelul real, asigurandu-le un loc aparte intre jucariile de acest gen.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.

Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo asigura copiilor ore bune de joaca.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Nu contine substante toxice.

Dimensiuni: 16.00 cm x 5.00 cm x 9.00 cm (Lxlxh)

Varsta +3 ani!

jf_P55067

Informatii

Producator
Papo
Dimensiuni
16.00 cm x 5.00 cm x 9.00 cm (Lxlxh)

Referinta specifica

Din aceeasi categorie