Figurina Papo - Mini Allosaurus
  • Figurina Papo - Mini Allosaurus

Papo Figurina - Mini Allosaurus

28,62 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Mini Allosaurus

Figurina Papo - Mini Allosaurus este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Figurina Papo - Mini Allosaurus este pictata manual si poate completa cu succes colectia ta de dinozauri intr-un mod spectaculos.

Din surse externe, aflam ca Allosaurus este un dinozaur teropod (carnivor) cu o inaltime medie de 9,7 m ce a trait in Jurasicul tarziu. Numele sau provine din limba greaca, ce inseamna soparla sau reptila ciudata. Aceasta denumire i-a fost acordata pentru ca avea vertebrele diferite fata de ceilalÈ›i dinozauri descoperiti pana atunci.

Acesta figurina poate constitui o jucarie pentru copii, dar si o adevarata piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Nota: Nu contine substante toxice. Fiecare produs este pictat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

jf_P55049

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie