Figurina Papo - Mini Dimetrodon
  • Figurina Papo - Mini Dimetrodon

Papo Figurina - Mini Dimetrodon

28,62 lei

Papo

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Mini Dimetrodon

Figurina Papo - Mini Dimetrodon este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Figurina Papo - Mini Dimetrodon este pictata manual si poate completa cu succes colectia ta de dinozauri intr-un mod spectaculos.

Din surse externe, aflam ca Dimetrodonul a fost un pelicozaur si este considerat stramosul terapsidelor, grupa de reptile din care au evoluat mamiferele. A trait in permian si era exclusiv carnivor, fiind considerat primul carnivor adevarat, reușind sa doboare prazi mai mari decat el. Vela de pe spate ajuta, cel mai probabil, la reglarea temperaturii.

Acesta figurina poate constitui o jucarie pentru copii, dar si o adevarata piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Nota: Nu contine substante toxice. Fiecare produs este pictat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

jf_P55046

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie