Figurina Papo - Mini Carnosaurus
  • Figurina Papo - Mini Carnosaurus

Papo Figurina - Mini Carnosaurus

28,62 lei

Papo

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Mini Carnosaurus

Figurina Papo - Mini Carnosaurus este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Figurina Papo - Mini Carnosaurus este pictata manual si poate completa cu succes colectia ta de dinozauri intr-un mod spectaculos.

Din surse externe, aflam ca Carnosaurus are un cap inalt, cu aspect de cap de taur, cu doua coarne mari deasupra ochilor. Numele lui inseamna "taur mancator de carne". Bratele erau extrem de mici si probabil aproape inutile. Amprente bine pastrate ale pielii gasite langa oase arata ca ambele parti laterale erau acoperite de spini in forma conica.

Acesta figurina poate constitui o jucarie pentru copii, dar si o adevarata piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Nota: Nu contine substante toxice. Fiecare produs este pictat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

jf_P55051

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie