Figurina Papo - Styracosaurus Dinozaur
  • Figurina Papo - Styracosaurus Dinozaur

Papo Figurina - Styracosaurus Dinozaur

85,32 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Styracosaurus Dinozaur - Figurina Papo

Jucaria Styracosauruseste o figurina pictata manual care reda intr-un mod magnific imaginea data de reconstructia dinozaurului, in cele mai mici detalii.

Dinozaurul Styracosaurus este o jucarie educationala, de inalta calitate, care poate fi colectionata de catre copii de toate varstele.

Unul dintre cei mai impresionanti dinozauri este Styracosaurusul, care se remarca prin numarul coarnelor sale, dar si prin marimea si distributia lor. Corpul sau masiv ajungea la lungimea de 5,5 m, inaltimea de 1,6 m si greutatea de 3 tone. Acest animal preistoric a trait in era Mezozoica, in Cretacicul superior.

Asemeni tuturor figurinelor Papo, Styracosaurus face parte din colectia de figurine preistorice. este pictat manual, vopselurile folosite respecta standardele europene de siguranta ceea ce conduce la o calitate inalta a produsului si reda incredibil, pana la cele mai mici detalii modelul real, asigurandu-le un loc aparte intre jucariile de acest gen.

Intreaga colectie de dinozauri reuseste sa readuca la viata timpurile preistorice.

Jucarie educationala realizata manual, excelent pictata si poate fi colectionata de catre copii sau adaugata la seturile de joaca, cum ar fi: animale preistorice,etc.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Nu contine substante toxice.

Constituie un material didactic perfect. Jucariile figurine Papo asigura copiilor ore bune de joaca.

Colectia de dinozauri de la Papo ii ajuta pe copii sa isi imagineze ca acestia sunt inca vii si cutreiera Pamantul.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiuni produs: 13.80 cm x 5.90 cm x 9.30 cm (Lxlxh)

Varsta +3 ani!

jf_P55020

Informatii

Producator
Papo
Dimensiuni
13.80 cm x 5.90 cm x 9.30 cm (Lxlxh)

Referinta specifica

Din aceeasi categorie