Papusa Gorjuss - Dear Alice
  • Papusa Gorjuss - Dear Alice

Santoro Papusa Gorjuss Dear Alice

550,00 lei

Santoro

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Papusa Gorjuss Dear Alice papusa de colectie, realizata din vinil usor parfumat, cu imbracaminte din stofa, are membrele si capul mobile. Parul papusii este matasos si fin. Colectia de papusi Gorjuss este remarcata prin rafinament si calitate, un stil aparte plin de noblete.

Papusa Dear Alice este un nou model care se adauga celorlalte 8 papusi seriei “Papusi de colectie”, marcand prin prezenta una din mascotele colectiei de papusi Gorjuss. Are o greutate de aproximativ de 330 grame. 

Dimensiunea cutiei: 17 x 36 x 11 cm

Inaltime: 32 cm

Fiecare papusa Gorjuss este imbracata in mod deosebit, in hainute special cusute manual, fiind confectionate din materiale fine si de calitate. Papusa Dear Alice se remarca prin culoarea parului si prin accesoriile moderne pe care le prezinta, fiind un cadou modern care va impresiona orice fetita!

Parul fiecarei papusi Gorjuss imita fidel parul natural. Fiecare papusa Gorjuss este insotita de un accesoriu specific modelului fiind prezentata intr-o cutie selecta de cadou, in care se gaseste un mic cartonas de colectie si o eticheta individualizata – aceste papusi rafinate, elegante, sunt o adevarata comoara!

Un cadou perfect, pentru orice varsta! O papusa Gorjuss de astazi devine sigur o “mostenire de familie” maine.

Gorjuss papusi cu suflet, create de artista Suzanne Woolcott.

jf_PR04912

Informatii

Producator
Santoro
Dimensiuni
32 cm
Personaj
Gorjuss

Referinta specifica

Din aceeasi categorie