Disney Ghiozdan cu troler de gradinita Soy Luna
  • Disney Ghiozdan cu troler de gradinita Soy Luna

Disney Ghiozdan cu troler de gradinita Soy Luna

157,10 lei

Disney

Cod produs:

Jucariile Disney sunt cunoscute pe intreaga planeta. Toate personajele din productiile Disney se regasesc si sub forma jucariilor si se bucura de un succes enorm in randul celor mici. Copiii adora sa se joace cu Mickey Mouse, Minnie, Goofy, Donald si toti ceilalti.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Ghiozdan cu troler de gradinita Soy Luna "Be Free" este un accesoriu ideal pentru gradinita. dar si pentru calatorii, datorita spatiului mare de depozitare si a mobilitatii aduse utilizatorului. Ghiozdanul are doua compartimente foarte incapatoare si usor de folosit.
Inchiderea si deschiderea acestor compartimente se face prin simpla manevrare a unuia dintre fermoare. Ghiozdanul este usor de transportat in spate, cu ajutorul bretelelor ajustabile, sau poate fi prins de suportul din metal pentru a facilita de troler. Troler-ul este usor de folosit prin simpla tragere a manerului rabatabil si pozitionare a ghiozdanului pe rotile din spate. Designul ghiozdanului este simpatic, avand ilustrate o multime de desene bine conturate si viu colorate care emana energie alaturi de minunata vedeta Luna din serialul "Soy Luna".
Dimensiuni: 30 x 40 x 14 cm
Material: 100% Poliester
Acest articol este confectionat din materiale de cea mai inalta calitate.
Se poate curata cu ajutorul masinii de spalat, doar cu apa rece.
A nu se introduce in uscator, a nu se stoarce.

jf_611626020

Informatii

Producator
Disney
Personaj
Soy Luna

Referinta specifica

Din aceeasi categorie