Papo Set fort pirati carton + 3 figurine
  • Papo Set fort pirati carton + 3 figurine

Papo Set fort pirati carton + 3 figurine

243,75 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Set fort pirati carton+3 figurine

Papo a creat acest set pentru toti cei care iubesc sa calatoreasca imaginativ in trecut in vremea piratilor. Setul cuprinde un fort realizat din carton plastifiat care se construieste, in mod intuitiv, prin imbinarea celor 32 de piese, dupa modelul unui puzzle 3D. Papo adauga colectiei de Pirati si Corsari acest fort pentru un plus de distractie prin recrearea de noi aventuri palpitante. Fiecare dintre cele trei figurine Papo sunt replici reusite dupa personaje de poveste sau reale, pictate manual si rezistente la manevrele jocului. Povestea fascinanta din fortul  piratilor continua si se reinventeaza continuu prin adaugarea de noi personaje, sub steagul capitanului Barba Neagra, din colectia dedicata piratilor.

Set fort pirati carton+3 figurine este un excelent stimulent pentru a provoca imaginatia copiilor, generand povesti interminabile de neuitat. Joaca nu are varsta!

jf_P80403

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie