Papo Set Boxa cai carton + 2 figurine
  • Papo Set Boxa cai carton + 2 figurine

Papo Set Boxa cai carton + 2 figurine

580,95 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo - Set Boxa cai Lemn cu 2 figurine

Setul boxa cai din lemn si 2 figurine este jocul perfect pentru entuziastii de echitatie. Orele de joc petrecute cu acest minunat set boxa pentru cai, devin foarte interesante si distractive, facand o plimbare pe campuri, participand la competitii de sarituri sau cursuri de calarie. Acest set boxa cai contine un set de 5 obstacole si 2 figurine papo pictate manual.

Acest set, boxa cai din lemn Papo, este un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Nu contine substante toxice.

Figurinele si accesoriile Papo sunt de o acuratete si fidelitate inalta, fiind pictate manual.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

jf_P80309

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie