Figurina Papo - Lup polar
  • Figurina Papo - Lup polar

Figurina Papo - Lup polar

42,30 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Figurina Papo-Lup polar

Jucaria Lup polar este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Lup polar poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Jucaria nu contine substante toxice.

Dimensiuni: 10 x 6.5 x 3 cm

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Varsta 3+

jf_P50195

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie