Figurina Papo - Caine Boxer
  •  Figurina Papo - Caine Boxer

Papo Figurina - Caine Boxer

34,20 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Caine Boxer - Figurina Papo

Jucaria Caine Boxer este o figurina pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Caine Boxer poate fi o jucarie pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Jucaria Caine Boxer nu contine substante toxice.

Caine rasa Boxer este inteligent si receptiv, are o fire vesela si jucausa. In prima parte a vietii are un nivel de activitate destul de ridicat, apoi devine mai sedentar. Se impaca bine cu copiii, masculii pot fi dominanti si agresivi in prezenta altor caini masculi. Foarte atasati de stapani, prefera o relatie mai profunda cu un anumit membru din familie. Sunt caini de exterior, buni paznici ai proprietatii, dar trebuie feriti de excesele de temperatura atat in sezonul cald, cat si in cel rece. Se simt bine in spatii deschise, daca au in responsabilitate un anumit perimetru. Au nevoie de miscare si alergari, au tendinta de a deveni usor supraponderali. Completati colectia de animalute cu acesta figurina realizata la un grad inalt de fidelitate.

Colectia de jucarii educationale Papo contine o varietate foarte larga de modele care ofera copiilor posibilitatea multor ore de joaca originala si instructiva.

Aceste figurine pot constitui jucarii pentru copii, dar si piese de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Despre figurinele PAPO, in general, va putem informa: - toate produsele PAPO respecta integral normele internationale pentru jucarii (ASTM - SUA, EN71 - Europa) in ceea ce priveste siguranta si lipsa de agenti toxici din vopselurile utilizate; - produsele PAPO se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani si in egala masura si adultilor colectionari, avand in vedere gradul deosebit de fidel de reproducere.

Dimensiuni:7x9.5x2.5cm

Varsta +3 ani!

jf_P54019

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie