Pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte
  • Pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte

Pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte

173,60 lei

Santoro

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty este o pijama foarte practica, in nuante speciale. Sitting Pretty este personajul principal pentru aceasta pijama, frumos desenata in nuante de roz intens, albastru si negru.
Aceasta pijama este alegerea ideala pentru o zi calduroasa de vara, putand fi purtata in casa ca un compleu, sau noaptea ca pijama.
Pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty, scurte este compusa din doua piese: maiou si pantaloni scurti. Cele mai frumoase detalii sunt puse in evidenta de nuantele usor contrastante. Aceasta pijama este foarte confortabila si este realizata din materiale de cea mai buna calitate, 100 % bumbac.
Pe partea din fata a acestei pijama fete Gorjuss regasim un decor inedit cu micuta Sitting Pretty. Cu parul negru si rochita accesorizata cu inimioare, ea este frumos incadrata de detalii speciale, precum nasturasul metalic de la baza gatului cu inimioara. Partea de jos a acestei bluze este frumos accesorizata cu o margine cu volane, cu decor de romburi in nuante pale de albastru si verde. Partea usor brodata in valuri, mov intens iti atrage atentia imediat. Partea de jos a bluzei este usor despicata in parti.
Pantalonul de la aceasta pijama este scurt, alb, cu décor de romburi in nuante pale de albastru si verde. Pantalonii au elastic in talie si se pot strange si cu un snur albastru cu alb si verde, in dungi. Partea de jos a pantalonasului este frumos accesorizata cu o margine crosetata mov.
Aceasta pijama fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty vine frumos ambalata intr-o cutie din carton gros cu aceiasi tematica. Cutia este patrata, in nuante speciale de albastru deschis. Aceasta cutie poate fi utilizata pentru depozitarea accesorilor, fiind un obiect decorativ practic si foarte frumos.
Pijama pentru fete cu maiou Gorjuss Sitting Pretty poate fi cumparata pentru a fi daruita! Ea va fi cu siguranta adorata de orice fana Gorjuss, datorita micutei The Dreamer!

jf_AZ50971

Informatii

Producator
Santoro
Culoare
Personaj
Gorjuss
Tip pijamale
Pijamale copii
Maneca

Referinta specifica

Din aceeasi categorie