LEGO lego technic ferrari daytona sp3 42143
  • LEGO lego technic ferrari daytona sp3 42143
  • LEGO lego technic ferrari daytona sp3 42143
  • LEGO lego technic ferrari daytona sp3 42143
  • LEGO lego technic ferrari daytona sp3 42143
  • LEGO lego technic ferrari daytona sp3 42143

LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143

2.420,90 lei

LEGO Technic

Cod produs:

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 42143

De la seria LEGO Technic Ultimate Car Concept vine o constructie impresionanta pentru fanii adulti Ferrari.

Recreeaza detaliile modelului Ferrari Daytona SP3 in rosu clasic cu jante in culoare metalica, apoi admira formele si curburile care fac acest model la scara 1:8 atat de special. Cu un nivel inalt de functionalitate, acest model este o recreere fidela a adevaratului Ferrari.

Functiile includ un sistem de directie, o cutie de viteze secventiala cu 8 viteze, schimbator cu padele si un motor V12 cu pistoane care se misca. Exact ca si supercar-ul original, acest model Ferrari colectionabil include usi in stil fluture care se deschid. Deschide capota pentru a descoperi propriul tau cod unic cu care poti accesa continut online special.

De la seria LEGO Technic Ultimate Car Concept – o colectie creata special pentru adulti care sarbatoreste unele dintre cele mai exclusive masini din lume. Aceste modele avansate sunt cadouri de top pentru fanii masinilor. Un supercar construit pentru adulti – recreeaza toate detaliile masinii Ferrari Daytona SP3 cu acest set LEGO Technic Ferrari Daytona SP3 (42143) pentru adulti.

De la seria LEGO Technic Ultimate Car Concept – al patrulea membru al acestei serii de supercar-uri: o gama de modele colectionabile inspirate de unele dintre cele mai luxoase masini din lume. Conceput in colaborare cu Ferrari – functiile includ un sistem de directie, o cutie de viteze secventiala cu 8 viteze, schimbator cu padele si un motor V12, usi tip fluture care se deschid, acoperis detasabil si suspensii. Creat pentru display – include o placa de display decorata si un cod unic cu care poti accesa recompense si continut online special.

Dimensiuni – acest supercar la scara 1:8 masoara peste 14 cm inaltime, 59 cm lungime si 25 cm latime.

vvt_LEGO42143

Informatii

Categorii LEGO
LEGO Technic

Referinta specifica

Din aceeasi categorie