Figurina Papo Iepure polar
  • Figurina Papo Iepure polar

Papo Figurina - Iepure polar

26,10 lei

Papo

Cod produs:

Figurinele Papo sunt cunoscute in intreaga lume pentru rezistenta, flexibilitatea si reproducerea foarte fidela a personajelor. Sunt confectionate manual, astfel incat sa nu existe pericol de accidente pentru cei mici.

Cantitate
Livrare: 24 - 48 ore
Pret livrare: 19 lei (vezi conditii)

 

Confidentialitatea datelor tale

 

Livrare nationala prin curierat

 

Returul produselor in 14 zile calendaristice.


Iepure polar - Figurina Papo

Iepure polar - Figurina Papo este o jucarie pictata manual care aduce produsul foarte aproape de realitate prin cele mai mici detalii realizate cu o acuratete inalta.

Figurina Iepure polar poate fi o jucarie educationala pentru copii, dar si o piesa de colectie pentru pasionatii fara varsta.

Iepure polar sau iepurele arctic este o specie adaptata in mare masura la habitatul rece, montan. Acest animal supravietuieste conditiilor aspre de mediu datorita blanii sale dese si a modului de viata - isi construieste gropi sub pamant sau sub zapada pentru a dormi si pentru a se incalzi. Este distribuit in regiunile de tundra ale Groenlandei in majoritatea zonelor de nord ale Canadei si Alaskai.

Un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca. Nu contine substante toxice.

Dimensiune:15x15x15 cm

jf_P50226

Informatii

Producator
Papo

Referinta specifica

Din aceeasi categorie